A H-VILLSZER SZERVIZ KFT. BEMUTATÁSA

Cégünk H-Villszer Szerviz Kft. néven 2018-ban alakult meg, ipari és kereskedelmi hűtőberendezések, italadagolók, italautomaták javítására, karbantartására specializálódott.

Szerviz tevékenységünket már 2011 óta végezzük, és a mindig bővülő megrendelői igények illetve a dinamikusan növekvő megrendelői állománynak köszönhetően jött létre végül egy önálló, független szerviz szolgáltató cég 2018-ban.

Már a kezdetektől több multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást a berendezéseik országos szervizelésére, illetve most már a H-Villszer Szerviz Kft. látja el hazánkban a FRIGOGLASS a GASTRO-COOL és a UBC italhűtők garanciális szervizelését.

 

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Szervizkapacitásunk

Minősítés

I-es kategóriájú szervizminősítéssel, narancssárga és kék kártyával rendelkezünk minden hűtőberendezés, klíma, hőszivattyú, hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, illetve hűtőközeg kezelésére.

Országos jelenlét

Budapesti szerviz és raktárközponttal rendelkezünk, amely Kálon, Miskolcon, Debrecenben, Szeghalmon, Kecskeméten, Szegeden, Pécsen, Győrben, Veszprémben és Zalaegerszegen vidéki szervizpontokkal egészül ki. A regionális szerviz központokból az ország minden települését 50-100 km-es kiszállási lefedettséggel érjük el.

Miért minket válasszon?

Szakképzett csapat

Maximális minőség biztosítására törekszünk minden Partnerünk számára, melyhez elengedhetetlen a szakképzett, tapasztalt, megbízható és precíz munkát végző szervizcsapatunk.

Kiemelt reakcióidő

Diszpécser szolgálatunk hétköznap 08-18 óra között elérhető, a hibaelhárításokat 4 – 96 órán belüli kiszállással végezzük.

Komoly referencia

Teljeskörű szerviz

Kiemelt fontosságú célkitűzésünk az országos hűtőszerviz szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, a piaci jelenlétünk növelése és megerősítése sokéves gyakorlattal rendelkező szerelőállománnyal.

Online nyomon követés

Egyedi fejlesztésű informatikai háttér áll Partnereink rendelkezésére az adatfeldolgozás, a nyomon követhetőség, az ellenőrizhetőség, az ügyfélre szabott szerviz riportkészítés, valamint egyéb statisztikai kimutatások támogatására. AURÓRA szoftverünk nélkülözhetetlen.

A H-VILLSZER SZERVIZ Kft. cégtörténete

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

2018

Társaságunk szerződést köt a Magyarüdítő Forgalmazó Kft. (PEPSI) berendezéseinek teljeskörű szervizelésére.

A teljes portfólió, italhűtők, italautomaták és postmix italadagoló gépek, közel 25.000 berendezésre vonatkozóan, országos jelenléttel.

20180621N Smart Vending Machine
AdobeStock_266823396-min

2019

Piaci jelenlétünk tovább erősödik, az egyik legdinamikusabban fejlődő céggel szerződünk.

A HELL Energy Magyarország Kft. hűtőberendezéseinek teljeskörű szervizelésére szerződtünk a teljes országra vetítve.

2020

Nemzetközi partnerkapcsolatainkat tovább erősítjük.

Nemzetközi partnerkapcsolatainkat tovább erősítve, a UBC Group megbíz minket, a magyarországi piacra eladott hűtőberendezéseinek garanciális szervizelésével.

cooler

Vezetőink

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

hvillszerszerviz@hvillszerszerviz.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

hvillszerszerviz@hvillszerszerviz.hu

Stréer Attila

szerviz igazgató

streer.attila@hvillszerszerviz.hu

Fekete Zoltán

szerviz vezető

fekete.zoltan@hvillszerszerviz.hu

Töreky Dóra

pénzügyi vezető

toreky.dora@hvillszerszerviz.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

Értékesítés

Logisztika

Italhűtők széles választéka

Termékeink között megtalálható az italhűtők teljes választéka, az üvegajtós készülékektől a nyitott légfüggönyös hűtőbútorokon keresztül az egyedi látványhűtőkig, amelyek a legszélesebb felhasználási területeket is lefedik.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink