A H-VILLSZER SZERVIZ KFT. BEMUTATÁSA:

Cégünk H-Villszer Szerviz Kft. néven 2018-ban alakult meg, ipari és kereskedelmi hűtőberendezések, italadagolók, italautomaták javítására, karbantartására specializálódott.

A kezdetektől több multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást a berendezéseik országos szervizelésére, illetve a H-Villszer Szerviz Kft. látja el hazánkban a FRIGOGLASS a GASTRO-COOL és a UBC italhűtők garanciális szervizelését.

Cégünk 16 főállású alkalmazottat foglalkoztat és jelenleg is több alvállalkozóval állunk közvetlen szerződésben az ország egész területét lefedve.

Gépjármű parkunk jelenleg 12db 3 évnél fiatalabb Dacia Dokker szerviz-gépkocsiból tevődik össze, mely szükség szerint tovább bővíthető.

 

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Szervizkapacitásunk

Minősítés

I-es kategóriájú szervizminősítéssel, narancssárga és kék kártyával rendelkezünk minden hűtőberendezés, klíma, hőszivattyú, hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, illetve hűtőközeg kezelésére.

Országos jelenlét

Budapesti szerviz és raktárközponttal rendelkezünk, amely Kálon, Miskolcon, Debrecenben, Szeghalmon, Kecskeméten, Szegeden, Pécsen, Győrben, Veszprémben és Zalaegerszegen vidéki szervizpontokkal egészül ki. A regionális szerviz központokból az ország minden települését 50-100 km-es kiszállási lefedettséggel érjük el.

Miért minket válasszon?

Szakképzett csapat

Maximális minőség biztosítására törekszünk minden Partnerünk számára, melyhez elengedhetetlen a szakképzett, tapasztalt, megbízható és precíz munkát végző szervizcsapatunk.

Kiemelt reakcióidő

Diszpécser szolgálatunk hétköznap 08-18 óra között elérhető, a hibaelhárításokat 4 – 96 órán belüli kiszállással végezzük.

Komoly referencia

Teljeskörű szerviz

Kiemelt fontosságú célkitűzésünk az országos hűtőszerviz szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, a piaci jelenlétünk növelése és megerősítése sokéves gyakorlattal rendelkező szerelőállománnyal.

Online nyomon követés

Egyedi fejlesztésű informatikai háttér áll Partnereink rendelkezésére az adatfeldolgozás, a nyomon követhetőség, az ellenőrizhetőség, az ügyfélre szabott szerviz riportkészítés, valamint egyéb statisztikai kimutatások támogatására. AURÓRA szoftverünk nélkülözhetetlen.

A H-Villszer cégtörténete

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

1998

Cégünk H-Villszer néven 1998-ban alakult meg.

Fő tevékenységünk az erősáramú és gyengeáramú hálózatok tervezésére valamint kivitelezésére specializálódott.

Gondoskodunk róla, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Rendszeres továbbképzésekkel kívánjuk elérni, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, valamint, hogy saját személyes minőségük folyamatos javításával emelkedjen szolgáltatásunk színvonala.
1 (1)
household-Refrigerator-Repair

2004

2004-től kezdődően több multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást.

A multinacionális vállalatokkal kötött megállapodás szerint kereskedelmi hűtőberendezések országos szervizelésére, logisztikájára valamint marketing eszközök raktározására kaptunk megbízást.

2010

2010-től társaságunk ismét jelen van az építőiparban, mint generálkivitelező, számos új referenciával bizonyítva szakértelmét.

Az új tevékenységnek, a kiszámítható vevőkörnek köszönhetően cégünk stabil résztvevője lett a piacnak, lehetőséget teremtve számunkra, hogy generál kivitelezéseket is vállaljunk az építőiparban.

frigoglass

2011

2011-ben tevékenységünk kereskedelmi hűtőberendezések értékesítésével egészült ki.

Ennek eredményeként Magyarországon a H-Villszer Kft. látja el a FRIGOGLASS és GASTRO-COOL italhűtők kizárólagos forgalmazását, szervizelését, valamint karbantartását.

Vezetőink

Horváth György

ügyvezető igazgató

06-30/475-9621 hvillszer@hvillszer.hu

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

06-30/475-9620 hvillszer@hvillszer.hu

Streér Attila

szerviz vezető

06-30/542-8755 szerviz@hvillszer.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

06-30/475-9621 hvillszer@hvillszer.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

Értékesítés

Logisztika

Italhűtők széles választéka

Termékeink között megtalálható az italhűtők teljes választéka, az üvegajtós készülékektől a nyitott légfüggönyös hűtőbútorokon keresztül az egyedi látványhűtőkig, amelyek a legszélesebb felhasználási területeket is lefedik.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink